A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Приютівської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області

Нарада-семінар керівників закладів дошкільної освіти

Дата: 19.02.2024 15:49
Кількість переглядів: 28

         16.02.2024 відбулася нарада-семінар, яка зібрала разом директорів закладів дошкільної освіти громади для обговорення найважливіших питань, що стосуються майбутнього нашої освітньої системи на 2024 рік.

         Під час наради проаналізовано сучасний стан дошкільної освіти громади, звертаючи увагу на кожну деталь, що визначає успішність нашої місії. Обговорення зосереджувалося на стратегічних аспектах розвитку дошкільної освіти, включаючи розподіл дітей по закладах дошкільної освіти, по населеним пунктам селищної ради, створення сприятливого середовища для навчання та забезпечення якості освітнього процесу.

          Одним із ключових пунктів обговорення стало питання атестації педагогічних працівників закладів дошкільної освіти відповідно до нового Положення про атестацію педагогічних працівників. Учасники наради обговорили потребу у вдосконаленні процедур атестації з метою забезпечення об'єктивності та справедливості при оцінці педагогічної діяльності. 

          Завершально було прийнято ряд рішень та складено план дій щодо подальшої роботи з формування мережі закладів дошкільної освіти.

         Віримо, що наші спільні зусилля допоможуть забезпечити якісну та доступну дошкільну освіту для кожної дитини  нашого селища.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень